Evenementen

Jaarlijks worden er door Innovex Fitness verschillende evenementen georganiseerd, voor club eigenaren en -managers, maar ook voor instructeurs.

Eigenaren en managers

Jubileumdag

Innovex Fitess bestaat dit jaar 20 jaar. Dit hebben we op 21 november 2013 groots gevierd met onze klanten in het Duitse Wunderland Kalkar.

Het doel van deze dag was om kennis op te doen en kritisch mee te denken met lezingen door ander andere Johan van der Put, Tim Coronel, Mark Neijland en Wilfred Genee. Maar ook om een gezellig feest te vieren met niemand minder dan René Froger.

DSC_0651

Klik hier voor een sfeerimpressie van onze Jubileumdag.

Gym80 IronQube klantendag

Op donderdag 29 augustus 2013 heeft Innovex Fitness voor iedereen die geïnteresseerd was een IronQube klantendag georganiseerd. Uitvinder en Master Trainer van dit revolutionaire functional training apparaat van Gym80, Gesine Ratajczyk, heeft niet slechts informatie gegeven over de IronQube maar iedereen die aanwezig was zo ver gekregen dat ze ook daadwerkelijk zelf aan de slag gingen.

Klik hier voor een weergave van de Gym80 IronQube klantendag.

Instructeurs

Spinning® Experience

Al 13 jaar lang organiseert Mad Dogg Athletics Europe in samenwerking met Innovex Fitness Spinning® Experience, het grootste Spinning® evenement ter wereld.

In één weekend tijd hebben we ruim honderd instructeurs opgeleid met een breed aanbod aan lezingen en workshops en een weergaloze Spinning® marathon verzorgd met “the best of the best” Spinning® Master Instructeurs van de wereld.

1398408_429144203852261_1074509578_o

Klik hier voor een foto weergave van Spinning® Experience.

Solid Sound Convention

Solid Sound is de grootste en een van de mooiste fitnessconventie van Europa. Twee  maal per jaar (in maart en in september) kun je meedoen met waanzinnige groepslessen in alle disciplines. Innovex Fitness ondersteunt dit evenement door het beschikbaar stellen van onze Star Trac® Spinner® bikes tijdens de verschillende Indoor Cycling lessen die gedurende de conventie georganiseerd worden.

Onze videos