fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Home Gyms

Innovex Fitness levert fitnessapparatuur en biedt ondersteuning en service in welke branche u zich dan ook bevindt.
Zo helpen we u bij de werving van nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten en de groei van uw onderneming. Samen met een van onze experts bepaalt u de ideale samenstelling van uw (fitness)concept.
Welk budget u ook heeft, wij helpen u met de realisatie, ongeacht de branche waarin u zich bevindt en de grootte van uw ruimte. Dankzij onze exclusieve marketing- en financieringspartners kunt u genieten van uw ideale (fitness)concept, met een uitgebreid assortiment aan cardio- en krachttoestellen.

KIES VOOR JOUW GEZONDHEID EN BOUW EEN EIGEN PROFESSIONELE HOME GYM!

Naarmate mensen over de hele wereld zich meer bewust worden van hun gezondheid. Zijn er steeds meer mensen die investeren in thuis fitness, velen kiezen ervoor om lege kamers, kelders en garages om te bouwen tot een homegym. Als je overweegt om een privé fitnessruimte te creëren dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Wij hebben de afgelopen jaren meerdere professionele thuis fitness ruimtes helpen realiseren en begeleiden het totale proces, van idee, naar (3D) concept tot realisatie en (indien gewenst) is uw home gym volledig door ons te financieren!
Vraag direct meer informatie aan.

Gerelateerde klantcases

Helaas, er zijn geen berichten gevonden.