Ik wil een financiering voor fitnessapparatuur

De fitnessbranche is ook enorm populair onder startende ondernemers. Succesvol word je alleen met een onderscheidend concept en waar veelal een financiering voor nodig is. Ook voor de ervaren ondernemer is het belangrijk om te blijven investeren: stilstand is immers achteruitgang. Innovex Fitness biedt startende en ervaren ondernemers in de fitnessbranche verschillende financieringsmogelijkheden voor fitnessapparatuur aan.

Voordelen van een financiering voor fitnessapparatuur

Het kiezen voor een financiering voor fitnessapparatuur kent steeds meer de voorkeur onder sportschool ondernemers. Dit omdat de sportschool gedurende de looptijd een vaste afschrijving en vaste maandelijkse leasetermijn kent. Zo kan u als sportschoolondernemer efficiënter en effectiever gebruik maken van het huidige kapitaal.

Innovex Fitness werkt samen met verschillende leasemaatschappijen, waardoor we altijd een financieringsvoorstel op maat kunnen leveren. Dit geldt ook voor startende ondernemers.

Financiering voor fitnessapparatuur bij Innovex Fitness

Innovex Fitness streeft ernaar om u de beste financiering te bieden, wanneer u wilt investeren in nieuwe fitnessapparatuur. Wij hebben ervaring in het leveren van financiële oplossingen en opereren in een groot netwerk van financieringsmaatschappijen. Tijdens het traject heeft u één aanspreekpunt, namelijk Innovex Fitness. Zo handhaven wij onze persoonlijke aanpak, waardoor wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Meer weten over onze financieringsmogelijkheden voor fitnessapparatuur? Neem dan contact met ons op.

 

ironcube

Vanaf € 249,- p/m*

S-TRx Treadmill

Vanaf € 99,- p/m*

* vraag naar de voorwaarden

Onze videos