Healthclub Fitline

De eigenaar van Innovex Fitness beschikt tevens over meerdere Healthclubs, genaamd Fitline. Healthclub Fitline heeft 5 vestigingen in Maassluis, Leidschendam, Driebergen, Oostburg en Terneuzen. Fitline staat voor bevordering van het welzijn van haar leden, door middel van professionele begeleiding en een uitgebalanceerd aanbod aan uitnodigende sport- en wellness mogelijkheden. Zo biedt Fitline o.a. de mogelijkheid tot ontspanning, sauna, beauty en fysiotherapie. Daarbij stimuleert Healthclub Fitline leden om in contact te komen met andere leden. Zo is er ruimte gereserveerd om samen wat te drinken. Juist dit sociale aspect motiveert mensen om te sporten.

Sporters motiveren
De focus binnen de Fitline Healthclubs ligt op sporters blijven motiveren. Zo worden de doelstellingen van de leden samen met een sportadviseur in kaart gebracht. Daarbij monitort een personal coach maandelijks of de interesse en motivatie van de sporters er nog is. Is dit er niet, dan wordt het sportprogramma aangepast.

Het voordeel van de Fitline Healthclubs voor Innovex Fitness
Het voordeel van onze Fitline Healthclubs voor Innovex Fitness is dat we onze klanten gericht kunnen adviseren, met de focus op de sporter. Dit omdat onze fitnessapparatuur en aangeboden diensten uitgebreid getest worden in één van de Fitline Healthclubs. Pas als de apparatuur en de diensten voldoen aan onze verwachtingen en aan de verwachtingen van de leden, worden ze aangeboden aan de klanten van Innovex Fitness.

Cees van Toor, eigenaar van Innovex Fitness, vertelt aan het programma RTL Lifetime Experience wat de Fitline Healthclubs precies inhouden. Bekijk de uitzending hier.

 

920155_524087190961238_1917609743_o

Onze videos