fbpx

Gym80

Gym80

In 1980 begon Gym80 met het bouwen van fitness apparatuur met als doel een optimale trainingskwaliteit. In die tijd lag hun focus niet op economisch gewin. Het doel was simpelweg om training beter, leuker en efficiënter te maken. Optimale trainingskwaliteit is vandaag de dag nog steeds het belangrijkste en wordt weerspiegeld in alle producten. Uitstekende biomechanica, nauwkeurigheid van vakmensen, helder ontwerp – alles wat met fitness te maken heeft, begon in 1980. Sindsdien maakt het deel uit van het Gym80-DNA.

 

Sygnum Standards

Sygnum Standards

Sygnum Dual

Sygnum Dual

Sygnum Innovation

Sygnum Innovation

Sygnum Cable Art

Sygnum Cable Art

Sygnum Pure Kraft

Sygnum Pure Kraft

Sygnum Medical

Sygnum Medical

Core80

Core80

Circular

Circular

Iron Qube

Iron Qube

Racks

Racks

Multi Stations

Multi Stations

4E

4E

Hoogwaardige kwaliteit

Gym80 staat voor sterke partnerschappen, waarvan iedereen profiteert. Daarom bouwen ze een enorm aanbod aan fitnessapparatuur; die lang meegaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Gym80 een kwalitatieve partner met 100% hoogwaardige Duitse apparatuur. Het is mogelijk de apparatuur aan te passen naar uw wensen. Zo kan u de kleur van het frame, de stoffering en de gewichten zelf bepalen. Hun missie is dat de “total cost of ownership” zo laag mogelijk moet zijn. De organisatie wil haar klanten maximaal plezier laten beleven aan de fitnessapparatuur en de onderhoudskosten zo laag mogelijk houden.