fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Intenza Fitness®

Intenza Fitness, opgericht in 2012, is een pionier in de fitnessindustrie met de gebruikersgerichte, bekroonde lijn van commerciële cardio-producten. De producten zijn op een maatschappelijk verantwoorde manier ontworpen en gebouwd om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Alle Intenza Fitness-producten worden gebouwd in een ecologisch duurzame, energie-efficiënte ‘state of the art’ fabriek, die volledig draait op zonne-energie.

BEKIJK ONS INTENZA FITNESS® ASSORTIMENT

 

Loopbanden

Loopbanden

Traplopers

Traplopers

Recumbent Bikes

Recumbent Bikes

Crosstrainers

Crosstrainers

Upright Bikes

Upright Bikes

ONTWERP.

Met 5 dochterondernemingen verspreid over verschillende continenten, waaronder de VS, Europa en Azië, worden de commerciële cardioproducten van Intenza Fitness wereldwijd in 69 landen verkocht. Het succes van Intenza vloeit voort uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën, die de conventionele grenzen overschrijden. Gedreven door innovatie en geïnspireerd door technologie, is de visie van Intenza Fitness: een wereld waarin mensen beter, langer en gezonder leven.

INCARE™

De door Intenza Fitness ontwikkelde zelfdiagnosesoftware InCare™, heeft een revolutie teweeggebracht in het onderhoud van fitnessapparatuur. InCare™ is ontwikkeld om managers, eigenaren en leden in beweging te houden.

Wij zijn van mening dat preventie goedkoper is dan de kosten voor reparatie achteraf. InCare™ biedt een service van wereldklasse die 24 uur per dag wereldwijd tot uw beschikking staat.

 

Servicecentra in Europa, Azië en Noord-Amerika resulteren in een zeer snelle respons van onze servicedienst. Dit zorgt ervoor dat uw apparatuur altijd optimaal blijft functioneren en storingen worden geminimaliseerd.

InCare™ waarschuwt ons wanneer een service vereist is, waardoor er optimaal in de onderhoudsbehoefte kan worden voorzien. Clubeigenaren ervaren zo de kracht van innovatie en techniek, zodat leden genieten van een consistente, veelzijdige en effectieve trainingservaring.

INTENZACAST™

Geef uw trainingservaring een boost met IntenzaCast™, onze slimme interactieve entertainment oplossing. Gemakkelijk in te stellen, te bekijken, te lezen of te luisteren op Intenza’s e2 Console, waar beweging en entertainment hand in hand gaan. Aangedreven door onze exclusieve technologie, spiegelt IntenzaCast™ naadloos de inhoud van uw smartphone of tablet op de e2 Console en creëert zo een persoonlijk entertainment portaal. In een wereld waarin we sterk met elkaar verbonden zijn stelt deze slimme oplossing sporters in staat hun digitale connectie te behouden en tegelijkertijd een dynamische laag toe te voegen aan hun trainingservaring. Voor een optimale trainingservaring, sluit u eenvoudig uw koptelefoon aan via de 3 mm-aansluiting of gebruikt u de draadloze verbinding voor een Bluetooth-koptelefoon.