fbpx

Intenza Fitness

Intenza Fitness is al meer dan 20 jaar een toonaangevende fabrikant in de branche en heeft een goed begrip van de uitdagingen. Ze hebben een kans gezien om deze uitdagingen aan te gaan en te doen wat goed is voor klanten. Dit betekent dat ze dingen hebben moeten doen die nog nooit eerder in de branche zijn gedaan.

Ze hebben hun deuren geopend voor de concurrentie en hun innovatieve groene productiepraktijken gedeeld, omdat ze zich inzetten voor duurzaamheid en de aarde beschermen voor toekomstige generaties.

Hun cardio-apparatuur combineert een bekroond ontwerp met uitzonderlijke techniek. Met schitterende touchscreen-displays en glimmende aluminium oppervlakken. Tevens hebben de ontwerpen robuuste stalen frames en motoren, ontworpen om een ongeëvenaarde gebruikerservaring en prestatieniveau te leveren.

 

Indoor Cycling

Indoor Cycling

Traplopers

Traplopers

Recumbent Bikes

Recumbent Bikes

Upright Bikes

Upright Bikes

Crosstrainers

Crosstrainers

Loopbanden

Loopbanden

ONTWERP.

Het succes van Intenza is het resultaat van het verkennen van nieuwe methoden en ideeën, die verder gaan dan conventionele grenzen. Gedreven door innovatie en geïnspireerd door technologie, ontwerpen ze producten die illustreren hoe hun filosofie en ons DNA worden toegepast op elke stap van het proces. Intenza creëert hun eigen weg met passie en inzicht om uitzonderlijke, duurzame producten te ontwerpen.

PARTNERS.

Intenza bouwt relaties op gebaseerd op gedeelde waarden en op mensen gerichte strategieën. Als een team werken ze met trots samen in verschillende landen, in verschillende tijdzones en over grenzen heen. Zo creëren ze een wereldwijde Intenza-community.

TOPKWALITEIT.

De unieke benadering van design drijft Intenza tot denken in termen van ervaringen, wat ze gebruiken om hun producten te maken. Ze plaatsen de menselijke perceptie vooral als het gaat om esthetiek. Ze omarmen elke mogelijkheid om de beste gebruikerservaring te garanderen. De producten worden zonder compromis gemaakt. Geen enkel detail is te klein en geen proces is teveel als het gaat om het bereiken van topkwaliteit.

ERFGOED.

Intenza is een merk dat de waarde van traditie waardeert. Hun erfgoed is van de grond af opgebouwd. Ze handhaven stabiliteit en kracht door trouw te blijven aan hun basis. Ze streven ernaar om duurzaamheid binnen hun merk te laten zien ter ondersteuning van hun streven om zaken met integriteit te doen.