fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Gym Inn Dronten

INNOVEX Levering boven verwachting zelfs in mondiale paniek!

Mijn ervaring met Innovex is BIT;) we kennen allemaal wel de term: “Just In Time”… Ik had een hele strakke tijdlijn voor de levering van de apparaten, waarbij Kracht iets eerder zou zijn dan Cardio (verschillende containers).

Ik kon alle kleuren kiezen als het maar geen zwart was –  “zeker nooit van Henry Ford gehoord”. Omdat ik matzwarte apparaten wilde was de deal, ook gezien mijn leverdatum, nu grijs leveren en 6 maanden later kosteloos omwisselen naar zwart..

Ineens wordt je 2 weken voor datum gebeld dat zo goed als alles binnen is! Before In Time (BIT) – dit had ik niet verwacht en mijn verbouwing was nog niet eens zover. Daar stonden ze ineens… alles nieuw, een batterij aan professionele monteurs die alles uitpakken en strak inrichten.

Kort nadat alles geleverd was zaten we in 2de lockdown, die eindeloos leek te zijn. Alles op z’n  gat in de fitnessbranche en plots 5 maanden later een telefoontje van de accountmanager… Sorry ben je vergeten te bellen maar ik heb de apparaten die je nu hebt staan al verkocht, volgende week wordt alles omgewisseld naar matzwarte apparaten. Een maand voor de afgesproken datum…Oeps moest ik weer snel gaan schakelen.

Wat een flexibiliteit van beide kanten! Daarnaast was het erg fijn om in de aanloopperiode met hun te kunnen sparren over zaken als indeling, marketing aanpak en mogelijkheden van financiering. Hun professionele 3D filmpjes hebben we gebruikt in onze pre-aankondigingen waardoor alles nog beter overgebracht kon worden op de consument.

Hun afspraken en hun service is zoals ik het noem “BIT” en heeft mijn verwachtingen ook zeker overtroffen.

Anil Ghiraw
Oprichter | Eigenaar GYM INN

Gerelateerde klantcases

Burning Heart

Burning Heart

Sjabbens Sports & Health

Sjabbens Sports & Health

Healthclub Fitscore Strijen

Healthclub Fitscore Strijen

At My Gym Hoeselt

At My Gym Hoeselt

Daily Gym

Daily Gym

Fit013

Fit013

Quality Sportcentre

Quality Sportcentre

Body Conditioning

Body Conditioning

J-Sports

J-Sports

Sportcentrum Arends

Sportcentrum Arends