fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

JPR Advocaten

Een nieuwe weg naar welzijn en succes: de inrichting van een bedrijfsfitnessruimte bij JPR Advocaten

In een wereld waar werk en gezondheid elkaar steeds vaker kruisen, begrijpt David Vrijbergen, Managing Partner van JPR Advocaten, het belang van het bieden van een gebalanceerde en gezonde levensstijl aan zijn team. In dit interview deelt David zijn inzichten en ervaringen, en motiveert hij andere ondernemers om dezelfde route te overwegen.

David Vrijbergen – JPR Advocaten

Met een achtergrond als advocaat, herstructureringsdeskundige, en curator, weerspiegelt managing partner David Vrijbergen een diversiteit aan talenten en interesses. Zijn passie voor ondernemerschap en het vinden van oplossingen voor mede-ondernemers vormt de kern van zijn carrière. Tevens is hij al 8 jaar actief als commissaris bij De Graafschap, waar zijn liefde voor sport en zaken samenkomen.

Een innovatieve werkplek

De advocatuur is een veeleisend vakgebied, waar kwaliteit cruciaal is. David begreep dat hij zijn team op creatieve manieren moest motiveren. Bij de renovatie van hun kantoor in Doetinchem raadpleegde hij zijn medewerkers. De introductie van een bedrijfsfitnessruimte bleek een populaire keuze. Niet alleen als uniek verkoopargument voor nieuwe collega’s, maar ook om bestaande medewerkers te behouden. Het was een erkenning van het belang van gezondheid en welzijn, terwijl het ook bijdroeg aan een positieve werkomgeving.

Tijd efficiënt benutten

Met zijn drukke schema en waardevolle familietijd, realiseerde David zich de noodzaak om tijd efficiënter te benutten. Als sportieve persoon was hij lid van twee sportscholen, maar zijn vroege ochtendroutine vormden uitdagingen. “Ik ging vaak om 6 uur ’s ochtends sporten. Ik heb een dochtertje van 5, die maakt het ook wat minder flexibel allemaal. Nu ga ik vaak op kantoor sporten. Het leuke is ook dat ik mijn dochtertje dan mee kan nemen en dan gaat ze ook sporten, want ze kan overal nét bij. Het mooie is dat dat ook gewoon kan, in de sportschool gaat zoiets niet.” Niet alleen levert het David zelf meer tijd op, maar ook medewerkers die verder weg wonen bied de bedrijfsfitnessruimte nu een plek waar mensen aan hun fitheid kunnen werken. Door het vele reizen kunnen zij namelijk lastig voor of na werktijd nog naar de sportschool.

Een partner in succes

Bij het verwezenlijken van zijn visie was Innovex Fitness een waardevolle partner. David prijst Innovex voor hun vermogen om de behoeften van JPR Advocaten te begrijpen en deze om te zetten in een perfect uitgebalanceerde fitnessruimte. “Ik heb uitgelegd wat onze behoefte is en dat we natuurlijk verschillende wensen hebben binnen het team; de ene persoon wil krachttraining kunnen doen en de andere persoon doet graag aan cardiotraining. We hebben nu een mooie combinatie, waardoor het op ieders wens aansluit. We wilden graag dat het er wel uitnodigend uit ziet, het moesten moderne machines zijn, maar het moest ook in de ruimte passen en binnen het budget. Daarnaast moest het aansluiten op de wens dat je wel een hele workout kunt doen en ik denk dat dat heel goed gelukt is.
Innovex Fitness heeft het heel mooi verzorgd en dat heb ik als heel fijn en prettig ervaren.”

Gezondheid en samenwerking

Met de bedrijfsfitnessruimte ontstond niet alleen een plek om te sporten, maar ook een platform voor teambuilding. Collega’s zijn samen gaan sporten en motiveerden elkaar, wat de teamdynamiek versterkte. David gelooft dat dit soort initiatieven de toekomst van werkplekken vormgeven en bijdragen aan een betere groepsdynamiek.

Een uitnodiging aan ondernemers

David’s boodschap aan andere ondernemers is eenvoudig maar krachtig: het creëren van een bedrijfsfitnessruimte is niet alleen een investering in gezondheid, maar ook in teambetrokkenheid en bedrijfssucces. Het is een bewijs van zorg voor werknemers, een factor die essentieel is in het moderne zakelijke landschap.

“Het is goed voor nieuwe mensen, voor bestaande mensen en daarnaast is het gewoon gezond. Ik zou geen reden weten om het niet te doen, het is alleen maar positief. Het feit dat ik er zelf gebruik van maak en de tijd die ik er mee win, daarmee verdient het zichzelf eigenlijk al terug. Dus al zijn er maar een paar mensen op kantoor die er gebruik van maken, dan loont het al.”

David Vrijbergen’s verhaal illustreert hoe een simpele keuze een blijvend effect kan hebben op de werkplek van vandaag en morgen. Ook interesse in een bedrijfsfitnessruimte? Neem dan contact op met Remko van Ree via sales@innovexfitness.nl.

Gerelateerde klantcases

Coen Hagedoorn Bouwgroep

Coen Hagedoorn Bouwgroep

BTB Racing ‘s-Heerenberg

BTB Racing ‘s-Heerenberg

GKS ICT Solutions Elst

GKS ICT Solutions Elst

AFAS Software Leusden

AFAS Software Leusden