fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Sjabbens Sports & Health

Endo Sjabbens werkte voorheen als accountmanager bij HDD en later heeft hij ook salestrainingen en implementatietrainingen gedaan. Daarnaast heeft hij een kleine, onafhankelijke keten van twee sportclubs: Sjabbens Sports & Health. Deze clubs vieren dit jaar hun 50-jarig bestaan, en Sjabbens is uitgegroeid tot een goed gevestigd familiebedrijf, geleid door de tweede generatie, waarbij Endo Sjabbens zelf ook actief betrokken is in het lesgeven.

SJABBENS 50 JARIG FAMILIEBEDRIJF

Bij Sjabbens Health & Sport draait alles om de basisprincipes: een uitnodigende sfeer, top hygiëne, persoonlijk contact en goede medewerkers. Deze principes vormen de ruggengraat van hun succes. Maar wat hen echt onderscheidt, is hun vermogen om vooruit te kijken en de markt op de voet te volgen. Ze begrijpen dat vernieuwing essentieel is in de fitnessbranche, omdat de sporters van vandaag en morgen steeds hogere verwachtingen hebben.

INNOVATIE

Endo Sjabbens begrijpt dat je moet blijven innoveren en evolueren om de concurrentie voor te blijven. Ze hebben ingezien dat de generatie sporters die nu en in de toekomst belangrijk zijn, hoge eisen stellen. Als elders iets hipper, beter of mooier is, zullen ze daar hun sportactiviteiten ondernemen. De toekomstige vernieuwingen zullen zich steeds sneller aandienen, en daar moeten we klaar voor zijn.

INTENZA FITNESS

Een belangrijk aspect van innovatie in hun sportscholen is de keuze voor cardioapparatuur van Intenza Fitness. Endo begreep dat gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, esthetiek en doelgroepcompatibiliteit essentieel zijn bij het selecteren van apparatuur.
Zijn reis naar de Intenza-fabriek in Taiwan was een eye-opener. Ze waren onder de indruk van de gestructureerde en schone omgeving en vooral van het enthousiasme en de oprechte interesse van het Intenza-team. Dit bevestigde hun keuze voor het merk en versterkte het vertrouwen in hun vermogen om eventuele problemen op te lossen en hoogwaardige producten te leveren.

Gerelateerde klantcases

Burning Heart

Burning Heart

Healthclub Fitscore Strijen

Healthclub Fitscore Strijen

At My Gym Hoeselt

At My Gym Hoeselt

Daily Gym

Daily Gym

Fit013

Fit013

Quality Sportcentre

Quality Sportcentre

Body Conditioning

Body Conditioning

J-Sports

J-Sports

Sportcentrum Arends

Sportcentrum Arends

HRM Fitness

HRM Fitness