Fitness marketing

Inrichting sportschool

Bij de aanschaf van nieuwe fitnessapparatuur, is het van belang om vooraf de inrichting van de sportschool te bepalen. Een goede inrichting stimuleert de klant om te sporten en nog belangrijker: om terug te komen. Wanneer u bij ons fitnessapparatuur aanschaft, is het mogelijk om samen de nieuwe inrichting van de fitnessapparatuur te bepalen. De gekozen opstelling wordt daarna visueel gemaakt in 2D of 3D. Ook kunnen we de nieuwe inrichting aanleveren in een virtuele 3D tour. De virtuele tour geeft een compleet beeld, omdat uw sportschool nauwkeurig wordt nagemaakt.

8365117_orig

Promoten nieuwe fitnessapparatuur

Als sportschool is het van belang om de nieuwe fitnessapparatuur te promoten. Door de promotie van de apparatuur, blijven leden op de hoogte. Zo laat je als sportschool zien dat je in beweging blijft en hier graag jouw leden bij betrekt. Daarom bieden wij u folders, posters, oefenkaarten en complete trainingshandboeken aan. Wanneer hier behoefte aan is, ondersteunt en begeleidt Innovex Fitness u graag bij de promotie van nieuwe fitnessapparatuur.

banner2
humansportUnknown

Sport posters en -banners

behang

Posters en banners met sportafbeeldingen kunnen eenvoudig de sfeer van een ruimte bepalen. Wij ervaren dat het aanbrengen van posters en banners binnen sportscholen een hele eenvoudige manier is om leden te motiveren tijdens het sporten. Ook wordt de loungeruimte aantrekkelijker als het sfeervol aangekleed is.

Innovex Fitness biedt de bovenstaande sportafbeeldingen aan. Deze sportafbeeldingen kunnen ontwikkeld worden als behang, banners, posters, panelen of raamstickers.

Opleiding fitnessapparatuur voor personeel

Innovex Fitness biedt sportschoolpersoneel verschillende opleidingen aan op het gebied van fitnessapparatuur. Het is namelijk van belang dat uw personeel, de leden kan informeren over het optimale gebruik van de apparaten. Doordat uw medewerkers op de hoogte zijn van de fitnessapparatuur, kunnen zij hen gemakkelijk enthousiast maken over het gebruik. Wij bieden als één van de weinige leveranciers in de markt de volgende opleidingen aan:

  • Spinning®
  • HumanSport®
  • BoxMaster®
  • IronQube
  • 4E
  • IndoorWalking
  • Instinct® Circuit Program®

educatie

Wilt u weten wat Innovex Fitness voor uw sportschool op het gebied van marketing kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Onze videos