fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Nautilus ®

Nautilus® heeft de hele moderne krachttrainingcategorie meer dan 40 jaar geleden uitgevonden en het merk blijft doorontwikkelen en innoveren! We innoveren nooit omwille van rages of hypes, in plaats daarvan volgen wij de laatste wetenschappelijke inzichten om een fitness ervaring te bieden die van nature bij menselijke bewegingen past. Wij nemen geen genoegen met minder!

 

One

One

Impact

Impact

Inspiration

Inspiration

Benches & Racks

Benches & Racks

Instinct

Instinct

HumanSport

HumanSport

Leverage

Leverage

Multi-Stations

Multi-Stations

Racks & Platforms

Racks & Platforms

EEN STERKERE EERSTE INDRUK

De Nautilus Inspiration Strength®-lijn is met trots ontworpen in de VS en levert een reeks onmisbare updates voor een uitstekend krachtcircuit. Nautilus Inspiration maakt een krachtige eerste indruk, opnieuw ontworpen met mooie, moderne esthetiek en uniforme torens.

Elke machine legt de essentie van natuurlijke beweging vast. Leden zullen de vele gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te gebruiken functies waarderen, zoals ons gepatenteerde Lock N Load® gewichtsselectiesysteem, de geassisteerde stoelverstelling, lenticulaire stickers, voorstretch en bewegingsbesturing, ontworpen om de ervaring van elke gebruiker te verbeteren.

ONBEKENDE RESULTATEN

Nautilus One ™ -apparatuur combineert revolutionaire gewichtstapeltechnologie, een koppeling met 4 stangen en gespecialiseerde CAM-ontwerpen om gebruikers een soepele weerstand en een juiste spierbelasting te bieden, door het volledige bewegingsbereik en de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke selectiemethode ooit gemaakt: een draaiknop. Minder nokken, pully’s en het ontbreken van geleidestangen verlengen de levensduur van dit product enorm.