fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Gym Design en Planning

Innovex Fitness biedt u, indien gewenst, een hoogwaardig, op maat gemaakt fitnessontwerp.

We passen onze principes voor gym design toe, over de hele linie. Van personal training studio’s tot onafhankelijke clubs, (lokale) bedrijven, hotels, sportclubs en CrossFit-boxen.

Neem contact op

3D Gym Design

Ons Gym Design Proces

Onze specialisten, beschikken over een schat aan ervaring en creëren elk gewenst design afhankelijk van uw specifieke eisen. Daarom komen we graag bij u op bezoek voor een kennismaking, zodat we uw visie begrijpen.

1. Bespreek Uw Visie

We houden van een goed gesprek bij Innovex Fitness. Bespreek uw visie gratis met iemand van ons team zodat wij uw doelstelling(en) goed begrijpen.

Neem contact op

2. Gym Design

Onze fitnessontwerpexperts creeren een prachtig gym design voorzien van 3D-visuele beelden zodat u precies kunt zien hoe uw sportschool eruit kan komen zien.

Neem contact op

3. Levering en Installatie

Nadat uw op maat gemaakte ontwerp en indeling van de apparatuur zijn afgetekend, kunnen we uw nieuwe fitnessapparatuur leveren en installeren op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Neem contact op

Onze specialisten, beschikken over een schat aan ervaring en creëren elk gewenst design afhankelijk van uw specifieke eisen. Daarom komen we graag bij u op bezoek voor een kennismaking, zodat we uw visie begrijpen.

Hoe beter we uw wensen begrijpen, des te beter zijn onze consultants in staat om u te voorzien van een passend advies. We praten met u over bedrijfsmodellen, budget, visie, concurrentie, fitnessapparatuur en ontwerpen zo uw ideale sportfaciliteit.

Neem contact op

Visualiseer Uw Ideeën Met 3D Design

Ons team van experts beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van training, sportschoolbeheer en facilitair ontwerp. Zo kunt u erop vertrouwen dat we over de kennis en ervaring beschikken om de beste resultaten te leveren voor ieder gym design.

Na het bespreken van uw visie met een van onze gym designers, zullen we beginnen met het werken aan 3D-beelden met behulp van de nieuwste CAD-technologie. Dit is een belangrijke fase in elk design, omdat het inzicht geeft in zaken, waarmee u mogelijk geen rekening heeft gehouden en waarmee u uw plannen met weinig of geen kosten kunt herzien. Zodra de lay-out en apparatuur zijn vastgesteld, kunnen we aan het interieurontwerp en de marketing werken, mocht u dit nodig hebben.

Neem contact op

3D Gym Design

360° Virtuele Walkthrough Tour

Een belangrijke uitdaging in het ontwerpproces was altijd het visualiseren hoe een ruimte potentieel kan worden getransformeerd of opnieuw ontworpen. Jarenlang hebben we de nieuwste beschikbare technologieën gebruikt om 3D-modellen, renders en video’s te maken die laten zien hoe het voelt om in een nieuw ontworpen sportschool rond te lopen. Deze zijn niet alleen handig voor visualisatie, maar hebben ook een belangrijke rol gespeeld bij het veiligstellen van financiering en het vooraf verkopen van lidmaatschappen aan een sportschool voordat deze is voltooid.

Innovex Fitness is er trots op om Virtual Reality 360º Walkthrough-video’s te kunnen aanbieden. Zo kunnen wij onze klanten een virtuele rondleiding geven door het design dat voor hun faciliteit is gemaakt. Bekijk onze YouTube pagina voor diverse 3D designs, die we hebben gemaakt voor onze klanten.

Neem contact op

Apparatuur in Zones

Effectieve sportscholen zullen hun apparatuur in zones plaatsen. Afhankelijk van specifieke klanten, bedrijfsdoelen en sectoren, zal de balans van zones, met betrekking tot grootte, vorm en uitrusting, variëren.

Commerciële sportscholen zullen zich bijvoorbeeld richten op een zo groot mogelijke doelgroep, dus ze hebben een goede balans nodig tussen de hoofdzones – Cardio, Vrije gewichten, Vaste weerstand en Functioneel / Stretch.

Neem contact op

3D Gym Design

Gym Vloer

Het kiezen van de juiste sportvloer is afhankelijk van wat voor soort apparatuur u in uw sportschool heeft en hoe deze zal worden gebruikt. Verschillende delen van uw sportschool vereisen verschillende stijlen en dikte van de vloer.

Stretchvloeren moeten zacht, comfortabel en beschermend zijn, omdat dit gebied veel lichaamsbeweging mogelijk maakt. Functionele gebieden bestrijken een breed scala aan trainingen, die in intensiteit variëren.

Het kiezen van functionele vloeren is afhankelijk van wat voor soort oefeningen je gaat doen. Als u lichte, lichaamsgewicht oefeningen doet, raden we een lichte fitnessvloer aan.

Moet u echter kettlebells, dumbbells of andere gewicht apparatuur in uw functionele training opnemen, dan raden wij aan om  gewichtsvloeren te gebruiken om schade te voorkomen en om problemen in de toekomst te voorkomen.

Neem contact op

3D Gym Design

Sfeer & Beleving

Er is een bepaald evenwicht dat nodig is bij het ontwerpen van de inrichting van een sportschool. Te druk en gedurfd maakt je sportschool klein en druk. Te schoon en neutraal zal je sportschool er saai en levenloos uit laten zien.

We gebruiken subtiele ontwerptechnieken om je sportschool tot leven te brengen, zonder het te overbevolken. We houden rekening met de positie van de uitrusting en de aard van elke zone bij het ontwerpen van sportscholen. Verschillende zones roepen verschillende sferen op; daarom moet de inrichting van elke zone die sfeer weerspiegelen, terwijl de continuïteit in uw sportschool behouden blijft.

Neem contact op