fbpx

Over ons

Innovex Fitness is opgericht in 1993 en gevestigd in Maasdijk. Met onder meer drie eigen healthclubs weten wij als geen ander hoe de markt in elkaar zit en met welke uitdagingen u als fitnessondernemer te maken hebt.
Met ons producten- en diensten aanbod van onder meer Star Trac®, StairMaster®, Nautilus®, Schwinn®, Throwdown® & Intenza Fitness® bieden wij iedere club in ieder marktsegment een passende oplossing.

Innovex Fitness is meer dan een leverancier. Dit komt onder andere door onze jarenlange ervaring, professionele bedrijfsvoering en sterke strategische financieringspartners. Innovex Fitness biedt de oplossing voor groei van tevreden leden binnen elke sportfaciliteit. Wij leveren de fitnessbranche over de hele linie, van personal trainers, full service club, hotels tot CrossFit-boxen.

Samen met onze fitnessmarketing- en salespartner 4Select helpen wij organisaties en bedrijven om betere resultaten te halen uit hun sportfaciliteit(en).

Onze Kernwaarden

Bij Innovex Fitness geloven we dat cultuur de basis is voor succes!

DOELGERICHT

WIJ FUNCTIONEREN ALS TEAM. SUCCES IS ONZE DRIJFVEER.

ANALYSEREN

OM TE EXCELLEREN, MOETEN WE WETEN WAAR WE STAAN.

VERANTWOORDELIJKHEID

WIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR HET PROCES, VANAF DE EERSTE KENNISMAKING.

FLEXIBEL

WIJ ZOEKEN SLIMME OPLOSSINGEN, VOOR DE GROOTSTE UITDAGINGEN.

PRESTEREN

WIJ DOEN WAT NODIG IS VOOR DE KLANT, DENKEN GROOT EN VERZINNEN GEEN EXCUSES.

OPEN DIALOOG

WIJ STREVEN NAAR EEN RESPECTVOL, & OPEN DIALOOG.

Het team van Innovex Fitness beschouwt je succes als fitnessbedrijf als een goed uitgevoerde klus. Voor ons gaat dit proces veel verder dan alleen het ontwerpen van sportscholen en het leveren van apparatuur. Wij streven ernaar waarde toe te voegen aan de projecten van onze klanten met eersteklas onderhoud, personeelstraining en marketingondersteunende diensten. Eerste klas support.

Lees meer over hoe we kunnen helpen door de onderstaande categorieën te bekijken.

Marketing ondersteuning

Marketing ondersteuning

Service en Onderhoud

Service en onderhoud

leasen

Fitnessapparatuur leasen

Gym Design

Gym design

Wat We Doen

Met behulp van onze uitgebreide ervaring in de fitnessbranche hebben wij  een assortiment producten samengesteld die duurzaam, betrouwbaar en toepasbaar zijn voor alle doeleinden.

Met een schat aan ervaring in alle sectoren, kunnen we een beroep doen op verschillende experts binnen ons team om de specifieke vereisten van uw project of bedrijf te bespreken. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt voorstel en een buitengewone ontwerpservice te bieden.

Installatie Sportpiazza Malden

Essentiële Partners

We werken samen met veel toonaangevende merken in de branche. Deze belangrijke relaties versterken ons aanbod en bieden oplossingen voor alle klanten en alle budgetten. Ons huidige assortiment omvat Star Trac®, Nautilus®, StairMaster®, Schwinn®, Gym80® en nog veel meer. Ga voor de volledige lijst naar onze merkenpagina op de website.

Onze merken

Gevestigd in de Maasdijk

Ons hoofdkantoor in Maasdijk bestaat uit een kantoor, showroom evenals ons magazijn. Vanuit Maasdijk bedienen wij de gehele Benelux van StarTrac®, Nautilus®, Schwinn®, StairMaster®, Gym80® & Intenza Fitness® apparatuur.

Installatie Karteria Paal