fbpx

Over ons

Innovex Fitness is opgericht in 1993 en gevestigd in Maasdijk.  Met onder meer vier eigen healthclubs weten wij als geen ander hoe de markt in elkaar zit en met welke uitdagingen je als fitnessondernemer te maken hebt. Met ons producten- en diensten aanbod van onder meer Star Trac®, StairMaster®, Nautilus®, Schwinn® & Gym80 bieden wij iedere club in ieder marktsegment een passende oplossing.

Innovex Fitness is meer dan een leverancier. Dit komt door onder andere door jarenlange ervaring, professionele bedrijfsvoering en sterke strategische partners. Zo is groei van tevreden klanten geen gokspel, maar een beheersbaar productieproces. Dit proces bestaat uit contactmomenten die uitgevoerd worden door medewerkers en gemanaged worden door de clubleiding.

Innovex Fitness biedt de oplossing voor groei van tevreden leden binnen fitnesscentra.

We hebben organisaties en bedrijven geholpen betere resultaten te halen uit hun sportscholen en sportfaciliteiten. Wij leveren de fitnessbranche over de hele linie, van personal trainers, full service club, hotels tot CrossFit-boxen.

Onze Kernwaarden

Bij Innovex Fitness geloven we dat cultuur de basis is voor succes!

DOELGERICHT

WIJ FUNCTIONEREN ALS TEAM. SUCCES IS ONZE DRIJFVEER.

ANALYSEREN

OM TE EXCELLEREN, MOETEN WE WETEN WAAR WE STAAN.

VERANTWOORDELIJKHEID

WIJ ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR HET PROCES, VANAF DE EERSTE KENNISMAKING.

FLEXIBEL

WIJ ZOEKEN SLIMME OPLOSSINGEN, VOOR DE GROOTSTE UITDAGINGEN.

PRESTEREN

WIJ DOEN WAT NODIG IS VOOR DE KLANT, DENKEN GROOT EN VERZINNEN GEEN EXCUSES.

OPEN DIALOOG

WIJ STREVEN NAAR EEN RESPECTVOL, & OPEN DIALOOG.

Ons team

goede doelen

Goede doelen

victory

Portfolio

Wat We Doen

Met behulp van onze uitgebreide ervaring in de fitnessbranche hebben wij  een assortiment producten samengesteld die duurzaam, betrouwbaar en toepasbaar zijn voor alle doeleinden.

Met een schat aan ervaring in alle sectoren, kunnen we een beroep doen op verschillende experts binnen ons team om de specifieke vereisten van uw project of bedrijf te bespreken. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt voorstel en een buitengewone ontwerpservice te bieden.

Essentiële Partners

We werken samen met veel toonaangevende merken in de branche. Deze belangrijke relaties versterken ons aanbod en bieden oplossingen voor alle klanten en alle budgetten. Ons huidige assortiment omvat Star Trac®, Nautilus®, StairMaster®, Schwinn®, Gym80® en nog veel meer. Ga voor de volledige lijst naar onze merkenpagina op de website.

Onze merken

Gevestigd in de Maasdijk

Ons hoofdkantoor in Maasdijk bestaat uit een kantoor, showroom evenals ons magazijn. Vanuit Maasdijk bedienen wij de gehele Benelux van StarTrac®, Nautilus®, Schwinn®, StairMaster® & Gym80® apparatuur.

Service en Ondersteuning

Mocht er iets misgaan met uw apparatuur binnen de garantieperiode, dan zal ons serviceteam ernaar streven om een technicus te sturen binnen 48 uur. Ons service team streeft naar een reparatie bij het eerste bezoek om zo min mogelijk ongemak voor u en uw bedrijf te veroorzaken.

Om ervoor te zorgen dat elk project een succes is, bieden we een reeks marketing- en bedrijfsondersteunende services om u te helpen de investering in uw faciliteit te kapitaliseren. De aanhoudende groei en het succes van uw fitnessbedrijf of sportschoolfaciliteit is het kenmerk van een succesvol afgeleverd Innovex Fitness-project.