fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Schwinn ®

Voor Schwinn® begon de rit meer dan een eeuw geleden met outdoor fietsen. Toen ze naar de indoor cycling studio trokken, brachten ze het gevoel van de weg met hen mee. Tegenwoordig brengen ze de branche meer dan geweldige fietsen, ze brengen expertise en onderwijs met zich mee die het voortstuwen.

 

X & Z Bike

X & Z Bike

IC CLASSIC

IC CLASSIC

AC

AC

NIEUWE LOOK. ZELFDE AUTHENTIEKE GEVOEL.

20 jaar geleden introduceerde Schwinn® een fenomeen met de eerste fiets speciaal ontworpen voor indoor cycling. Deze fiets heeft de standaard gezet voor de hele industrie. De nieuwste indoor cycling lijn is een weerspiegeling van de hernieuwde energie en voortdurende toewijding aan intelligent ontwerp, hoogwaardige productie en authentieke rij-ervaringen. Dus bekijk zelf eens waarom de meest veeleisende fitnessliefhebbers ter wereld op Schwinn rijden.

HET BESTE IN DE INDUSTRIE LEVEREN.

Bij Schwinn® zijn ze toegewijd aan het ontwerpen van fietsen die zowel een authentieke ervaring voor rijders bieden als blijvende waarde voor sport- en studio-eigenaren. Hun nieuwe MPower ™ Echelon2-console geeft motiverende rijdersfeedback die de manier verandert waarop leden rijden en hoe klassen worden gecoacht, waardoor uiteindelijk de ledenervaring verbetert.

 

MEER DAN FANTASTISCHE FIETSEN – EXPERTISE.

Schwinn® brengt meer dan alleen geweldige fietsen naar de studio. Ze brengen een bewezen, ongeëvenaard onderwijsprogramma dat bestaat uit deskundige coachingstechnieken en ontwerp op topniveau.