fbpx

Schwinn ®

Voor Schwinn® begon de rit meer dan een eeuw geleden met outdoor fietsen. Toen ze naar de indoor cycling studio trokken, brachten ze het gevoel van de weg met hen mee. Tegenwoordig brengen ze de branche meer dan geweldige fietsen, ze brengen expertise en onderwijs met zich mee die het voortstuwen.

 

IC CLASSIC

IC CLASSIC

AC

AC

SC

SC

NIEUWE LOOK. ZELFDE AUTHENTIEKE GEVOEL.

20 jaar geleden introduceerde Schwinn een fenomeen met de eerste productiefiets die speciaal is ontworpen voor indoor cycling. De fiets heeft de standaard gezet voor een hele industrie. Vandaag blijven Schwinn-fietsen alleen in hun klasse. Hun nieuwste productlijn is een weerspiegeling van de hernieuwde energie en voortdurende toewijding aan intelligent ontwerp, hoogwaardige productie en authentieke rij-ervaringen.

HET BESTE IN DE INDUSTRIE LEVEREN.

Bij Schwinn® zijn ze toegewijd aan het ontwerpen van fietsen die zowel een authentieke ervaring voor rijders bieden als blijvende waarde voor sport- en studio-eigenaren. Hun nieuwe MPower ™ Echelon2-console geeft motiverende rijdersfeedback die de manier verandert waarop leden rijden en hoe klassen worden gecoacht, waardoor uiteindelijk de ledenervaring verbetert.

 

MEER DAN FANTASTISCHE FIETSEN – EXPERTISE.

Schwinn® brengt meer dan alleen geweldige fietsen naar de studio. Ze brengen een bewezen, ongeëvenaard onderwijsprogramma dat bestaat uit deskundige coachingstechnieken en ontwerp op topniveau.