Service

Onderhouds- en servicewerkzaamheden aan fitnessapparatuur
Innovex Fitness levert verschillende onderhouds- en servicewerkzaamheden aan fitnessapparatuur. Zo staat een gespecialiseerd team van eigen onderhoudsmonteurs en servicemonteurs dagelijks voor u klaar. Bij een storing of een kapot onderdeel van uw fitnessapparatuur, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het webformulier invullen. In het laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderhoudswerkzaamheden door Innovex Fitness
Om de levensduur van de fitnessapparatuur te verlengen, is het van belang om de apparaten regelmatig te reinigen. Door het regelmatig schoonmaken van de apparatuur zal de noodzaak van servicewerkzaamheden minimaliseren. Houdt er wel rekening mee dat u de juiste reinigingsmiddelen gebruikt. De richtlijnen hiervoor zijn opgesteld door de fabrikant. Naast deze reiniging, bevelen wij ook preventief onderhoud aan. Benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen wat betreft onderhoudswerkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Servicewerkzaamheden door Innovex Fitness
Fitnessapparatuur wordt vaak intensief gebruikt. Naast het reinigen van de apparatuur, zullen ook regelmatige professionele controles de levensduur van de apparaten verlengen. Door regelmatig servicewerkzaamheden te laten uitvoeren, zal uw apparatuur aan de wettelijke veiligheidsvereisten blijven voldoen. Innovex Fitness biedt verschillende servicepakketten aan. Deze worden uitgevoerd door ons team van onderhoudsmonteurs en servicemonteurs.

Voor meer informatie over de onderhouds- en servicewerkzaamheden voor uw fitnessapparatuur, kunt u contact met ons opnemen of het webformulier invullen.

sewrvice

 

 

 

 

 

 

Uw naam

Uw club

Adres club

Plaats club

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Omschrijf zo volledig mogelijk uw service melding

Voeg eventueel foto's toe aan uw bericht

Veiligheidsvraag:
captcha

Onze videos