fbpx

Advagym

DIGITALISEER UW SPORTSCHOOL DOOR MIDDEL VAN SONY ADVAGYM EN VERHOOG DIRECT DE BINDING MET UW LEDEN!

Sony Advagym is de hardware- en app-oplossing die uw leden helpt hun resultaten te verbeteren en hun doelen te bereiken. Bovendien biedt de webgebaseerde beheertool waardevolle inzichten over het gebruik van elke machine en de voorkeuren van uw sporters, waardoor uw (personal) trainers nog beter in staat zijn om uw leden te begeleiden. Verhoog met Advagym uw klanttevredenheid en verbeter uw retentie

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE AAN!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Advagym voor de gebruiker

  Advagym voor de trainer / coach

  Advagym voor de manager

  Advagym App

  De app is het hart van Advagym. Interactie met uw leden wordt eenvoudiger dan ooit! Leden kunnen eenvoudig hun training bijhouden en hun geschiedenis en voortgang zien. Uw (personal) trainers kunnen eenvoudig op maat gemaakte programma’s, coaching en gedetailleerde trainingsinstructies aanbieden. De Advagym app vereenvoudigd de connectie tussen uw (personal) trainers en uw klanten, met als gevolg een hogere klanttevredenheid en retentie.

  Advagym Hardware

  De Advagym hardware is eenvoudig en intuïtief voor uw leden en daarnaast duurzaam en onderhoudsarm voor uw personeel. Advagym meet de herhalingen, sets, snelheid en het bewegingsbereik. De ‘Puck’ houdt trainingen bij en geeft gebruiksinstructies. De ‘Observers’ communiceren met de cloudserver. De ‘Beacons’ geven toegang tot unieke clubspecifieke programma’s en oefeningen.

  Advagym Web Tool

  De Web Tool voorziet u van gedetailleerde gebruiksgegevens. Deze geven u direct inzicht in het gebruik en de belasting van uw apparatuur. Daarnaast kunnen medewerkers eenvoudig trainingsprogramma’s of lessen maken en publiceren voor thuistraining en deze direct toegankelijk maken voor uw leden. Personal Trainers kunnen communiceren met hun klanten en trainingsprogramma’s en instructies delen.

  ELKE ZONE BIEDT SPECIFIEKE INFO, WORKOUTS EN TRAININGSSCHEMA’S..

  Zonepucks kunnen bijvoorbeeld in het kettlebell-gebied, het squatrek of bij de stretchmatten worden geplaatst. Ze stellen u in staat om uw klanten te begeleiden en te instrueren hoe ze verschillende oefeningen moeten uitvoeren. Er is geen limiet op het aantal beschikbare oefeningen. Deze kunnen naar wens worden toegevoegd door uw (personal) trainers. De pucks stellen u in staat het maximale potentieel uit uw faciliteit te halen.

  Sony Advagym Innovex Fitness

  GEEF UW SPORTSCHOOL EEN DIGITALE INFUSIE!

  Een sportschool kan verschillende zones hebben, zoals free weight, cardio, kracht, groepslessen of receptie. Door middel van de Pucks kan de sportschool informatie en inhoud voor elk specifiek gebied delen, de leden begeleiden en de services weergeven. Met Advagym kan het lid naar een gedeelte van de sportschool lopen, op de puck tikken en de Gym Zone verschijnt direct in de app met informatie, begeleiding, trainingen en lessen. De Gym Zone kan voor elk gewenst gebruik worden geconfigureerd. Een rig of free weightzone kan honderden oefeningen bevatten en kan worden gefilterd op lichaamsdelen. Vind het schema of volg lessen op aanvraag tussen de live lessen in de studio. Gebruik links om te boeken, nodig leden uit voor bootcamps of deel afspeellijsten van instructeurs van Spotify die leden kunnen volgen.