fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Star Trac ®

Star Trac® gaat verder dan het leveren van cardioproducten, door innovatieve gebruikersgerichte oplossingen te ontwikkelen die helpen bij het vormen van levenslange gezondheids- en fitnessgewoonten.

 

Loopbanden

Loopbanden

Crosstrainers

Crosstrainers

Upright Bikes

Upright Bikes

Recumbent Bikes

Recumbent Bikes

DE NIEUWE FREERUNNER ™ 10 SERIE

De FreeRunner ™ -loopband is een revolutionaire nieuwe indoor-hardloopervaring. De kern van deze nieuwe ervaring is het HexDeck-systeem waarvoor patent is aangevraagd en dat is voorzien van een aluminium dek dat wordt ondersteund door een gepatenteerd, zeshoekig polymeer veersysteem. Het resultaat is ongekend kussen en reactievermogen, voor een gevoel dat testgebruikers omschrijven als “gemakkelijk voor de gewrichten” en “zoals hardlopen op een baan.” De volgende generatie loopbanden arriveert in maart 2019.

ONTMOET DE CALORIE KILLER.

Wandelen is een van de meest populaire fitnessactiviteiten ter wereld en het blijft dynamiek opbouwen dankzij zijn eenvoud en talrijke voordelen voor de gezondheid. De Trail Hiker brengt de bewegingen en voordelen van wandelen binnenshuis. Hiermee kunt u geleidelijk aan de uitdaging van lopen verhogen zonder comfortnadelen, alleen bewezen resultaten.

EEN CUSTOM FIT VOOR ELK PAD!

Het creëren van een echt op maat gemaakte cardio-ervaring is geen eenvoudige taak, maar daar is de VersaStrider voor gebouwd. Met behulp van de revolutionaire MyStride ™ -technologie, maakt deze elliptische trainer met variabele paslengte een dynamisch bewegingspad dat voor elke gebruiker geschikt is, ongeacht de grootte, vorm of intensiteit van de training. Of u nu op uw volledige paslengte rent of afkoelt met een kleinere stapbeweging, de VersaStrider kan zich aanpassen aan uw pas zonder knoppen te gebruiken. Gecombineerd met de ongeëvenaarde connectiviteit en aanpassing van OpenHub-cardio consoles, is de VersaStrider één machine die echt voelt als een aangepaste pasvorm voor elke gebruiker.