fbpx

Commerciële Financieringsopties

Als een van de grootste onafhankelijke leveranciers van de BeNeLux, bieden wij een ongeëvenaard portfolio van toonaangevende merken tegen concurrerende prijzen. Neem vandaag nog contact op met ons team voor een passende financieringsoptie.

Uw Vertrouwde Apparatuurpartner

Als een van de grootste leveranciers van fitnessapparatuur, zijn we in staat om een ongeëvenaard portfolio van toonaangevende merken aan te bieden tegen concurrerende prijzen.

Ons team biedt ondersteuning op elk moment van de customer journey. Dankzij de sterke relaties die we hebben opgebouwd met verschillende financiële instellingen, kunnen we met trots zeggen dat we onze klanten de best beschikbare financiële opties kunnen aanbieden.

Ik wil meer info

Er zijn veel manieren waarop bedrijven kunnen investeren in hun noodzakelijke fitnessapparatuur;  aankoop, huurovereenkomsten of leasen.

Leasen is een fantastische optie omdat het een eenvoudige manier is om het tijdelijke gebruik van een duur product te financieren. Technologie evolueert met de dag, dus waarom zou je een apparaat kopen dat morgen niet meer voldoet aan de verwachting van de klant?

Op elk moment tijdens de leaseperiode kan de apparatuur worden opgewaardeerd, zodat uw bedrijf niet achterblijft bij concurrenten en technologische vooruitgang. Niet alleen dit, maar leasefinanciering is fiscaal efficiënt en is ontworpen om te voldoen aan uw specifieke budgettaire behoeften.

Veel van onze financiële oplossingen zijn uniek binnen de branche en bieden u maximale flexibiliteit gedurende uw hele looptijd.

Ik wil meer info