fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Commerciële Financieringsopties

 

Uw Vertrouwde Apparatuurpartner

Als een van de grootste leveranciers van fitnessapparatuur, zijn we in staat om een ongeëvenaard portfolio van toonaangevende merken aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Neem vandaag nog contact op met ons team voor een passende financieringsoptie!

Ons team biedt ondersteuning op elk moment in uw aankoop proces. Dankzij de sterke relaties die we hebben opgebouwd met verschillende financiële instellingen, kunnen we met trots zeggen dat we onze klanten de best beschikbare financiële opties kunnen aanbieden.

Vraag naar de diverse financieringsvoorwaarden

Ik wil meer info

Lease Calculator

Vertel eerst wat meer over je bedrijf en leendoel.
Zo kan er een financiering aangeboden worden die bij jou past.

Maandelijkse kosten
Restwaarde/koopoptie einde looptijd
* Onder voorbehoud van goedkeuring leasemaatschappij
* Vraag naar de voorwaarden
* Bij financial lease heeft u mogelijk éénmalig een fiscaal voordeel van maximaal 28% over de fiscale waarde van de investering

Installatie Supergym

Er zijn diverse manieren waarop u kunt investeren in uw noodzakelijke fitnessapparatuur; aankoop, huurovereenkomst of lease.

Leasen is een fantastische optie omdat het een eenvoudige manier is om het tijdelijke gebruik van een duur product te financieren.
Technologie evolueert met de dag, dus waarom zou u een apparaat kopen dat morgen niet meer voldoet aan de verwachting van uw klant?

Het voordeel van het leasen van fitnessapparatuur is dus dat uw bedrijf niet achterblijft op de concurrentie en meebeweegt met de technologische vooruitgang. Daarnaast is een financiering via lease fiscaal aantrekkelijk en kan geheel op uw specifieke budget worden aangepast.

Veel van onze financiële oplossingen zijn uniek binnen de branche en bieden maximale flexibiliteit gedurende de gehele looptijd.

Vraag naar de diverse financieringsvoorwaarden

Ik wil meer info