fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Expert Marketing Ondersteuning

Van digitale marketingstrategieën tot het maken van video’s en grafisch ontwerpen. Innovex Fitness kan u helpen uw bedrijf er goed uit te laten zien.

Neem contact op

Digitale Ondersteuning

Het maken van strategieën om het online profiel van uw bedrijf te ondersteunen, is de beste manier om een rendement op uw investeringen te garanderen. Van strategieën tot het maken van content, wij zorgen ervoor dat u gedekt bent.

Meer info

Zakelijke Ondersteuing

We werken nauw samen met een verscheidenheid aan experts om u en uw personeel een overvloed aan trainingscursussen te bieden om uw verkoop te maximaliseren, ongeacht of u een nieuw bedrijf opzet of een bestaand bedrijf wilt optimaliseren.

Meer info

Branding Ondersteuning

Een belangrijk onderdeel van een geweldig sportschool is het visuele aspect. Ons ontwerpteam kan bijdragen aan het creëren van een uniek, motiverend en merkreflecterend design waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten.

Meer info

4SELECT DE ONE-STOP-SHOP
VOOR UW (ONLINE) RESULTAAT

Heeft u het gevoel dat er meer rendement uit uw (sport) organisatie te halen valt? Heeft u moeite om onderscheidend vermogen te creëren? Zorgt toenemende concurrentie voor een lagere instroom van nieuwe klanten?
Maak kennis met 4Select, een online marketing & sales bureau. maar dan net even anders. 4Select is gespecialiseerd in (online) marketing & sales voor de fitness en gezondheidsbranche. 4Select denkt niet in losse kanalen, maar
biedt dé totaaloplossing om meer rendement uit elke (fitness)organisatie te halen!

Door de sterk toenemende concurrentie is het voor ondernemers in de fitness en gezondheidsbranche essentieel om zich te onderscheiden van de rest. Of u nu helemaal opnieuw begint of gewoon uw organisatie extra voorsprong wilt geven 4Select heeft alle middelen in huis om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

4Select maakt gebruik van een breed scala aan digitale marketing strategieën en is altijd up to date omtrent de laatste ontwikkelingen in de markt. Van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media marketing tot content creatie en meer!

Aan werkelijk alles is gedacht!

4Select is dé one-stop-shop voor fitnessclubs, personal trainers, fysiotherapeuten & boutique studio’s. Het resultaat? (Online) rendement waar u blij van wordt. Een stijging in leads en een hoger afsluitpercentage!

Kortom.. meer betalende klanten!

Meer info