fbpx

Expert Marketing Ondersteuning

Van digitale marketingstrategieën tot het maken van video’s en grafisch ontwerpen. Innovex Fitness kan u helpen uw bedrijf er goed uit te laten zien.

Neem contact op

Digitale Ondersteuning

Het maken van strategieën om het online profiel van uw bedrijf te ondersteunen, is de beste manier om een rendement op uw investeringen te garanderen. Van strategieën tot het maken van content, wij zorgen ervoor dat u gedekt bent.

Meer info

Zakelijke Ondersteuing

We werken nauw samen met een verscheidenheid aan experts om u en uw personeel een overvloed aan trainingscursussen te bieden om uw verkoop te maximaliseren, ongeacht of u een nieuw bedrijf opzet of een bestaand bedrijf wilt optimaliseren.

Meer info

Branding Ondersteuning

Een belangrijk onderdeel van een geweldig sportschool is het visuele aspect. Ons ontwerpteam kan bijdragen aan het creëren van een uniek, motiverend en merkreflecterend design waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten.

Meer info

4Select Marketing & Sales ondersteuning

Door de sterk toenemende concurrentie is het voor fitnessondernemers noodzakelijk onderscheiden van de rest. Of u nu helemaal opnieuw begint of gewoon uw club extra voorsprong wilt geven, wij hebben alle middelen in huis om uw aanbod naar een hoger niveau te tillen. Door nauw samen te werken met diverse bedrijfsadviseurs, kunnen we een op maat gemaakt pakket maken dat ondersteuning biedt waar u maar wilt.

 

 

Wilt u meer rendement uit uw sportfaciliteit(en) halen? Zorgt toenemenende concurrentie voor een lagere instroom van nieuwe klanten? Heeft u moeite om onderscheidend vermogen te creëren?
Door de sterk toenemende concurrentie is het voor fitnessondernemers noodzakelijk om zich te onderscheiden van de rest. Of u nu helemaal opnieuw begint of gewoon uw club extra voorsprong wilt geven, wij hebben alle middelen in huis om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door nauw samen te werken met diverse adviseurs, creëren we een op maat gemaakt pakket dat ondersteuning biedt waar nodig.

Onze fitnessmarketing- en salespartner 4Select verbetert het bedrijfsresultaat van fitnessclubs in de BeNeLux. Door middel van een grondige analyse brengt 4Select uw unieke positionering in kaart en ontwikkelt zo een op maat gemaakt strategisch marketing- en salesplan.

4Select maakt gebruik van tijdloze marketing principes en is altijd up to date over de ontwikkelingen in de markt, waardoor een doordachte strategie niet enkel uitgerold wordt maar ook constant wordt verbeterd. Onze specialisten ontwikkelen voor u en uw team een duidelijke strategie en coachen om het proces van prospect naar trouwe klant optimaal uit te voeren. Met als doel dat iedere potentiële klant lid wordt en lid blijft. Het resultaat? Een stijging in leads en een hoger afsluitpercentage!

Kortom.. meer betalende klanten!

Meer info