fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

Service en onderhoud

Innovex Fitness biedt met trots service aan via onze eigen gekwalificeerde servicemonteurs, die samenwerken met een uitgebreid netwerk van onafhankelijke technici, namens de merken die wij leveren.

Naar het serviceformulier

Snelle hulpverlening

Waar u zich ook in Nederland of België bevindt, wij streven ernaar om een technicus zo snel mogelijk ter plaatse te hebben na het melden van een fout.

Fout hersteld bij eerste bezoek

We weten dat een storing van uw machine uw bedrijf ernstig kan schaden. Dat is de reden waarom wij ernaar streven om de fout te herstellen bij ons eerste bezoek.

In heel Nederland en België

We beschikken over een ervaren team van monteurs in Nederland en België om ervoor te zorgen dat uw fouten tijdig en binnen het budget worden opgelost, waar u dan ook zit. We zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste machines door het organiseren van vaste trainingsdagen voor het hele team.

We houden onderdelen bij van de huidige en vorige generaties van elke machine die we verkopen, zodat we uw garantieaanspraken zonder vertraging kunnen uitvoeren.

Expert ondersteuning

Als u een probleem tegenkomt of een vraag hebt over alles wat met het onderhoud van uw apparatuur te maken heeft, staat ons serviceteam klaar om u te helpen. Ons interne serviceteam is getraind volgens dezelfde normen als onze monteurs en kan daarom ondersteuning bieden voor vele fouten waarvoor geen onderdelen nodig zijn.

U kunt storingen melden door een melding via ons serviceformulier te verzenden of u kunt bellen om te zien of het team u kan helpen via de telefoon. U kunt onze serviceafdeling bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.30 uur via +31 (0)10 – 59 26 774.

Naar het serviceformulier

Preventief onderhoud

We zijn ervan overtuigd dat uw apparatuur goed wordt verzorgd, maar zelfs een geliefde machine heeft af en toe een professionele check-up nodig. We raden aan dat u ten minste één preventief onderhoudsbezoek per jaar uitvoert om mogelijke problemen te voorkomen.

Als u op zoek bent naar een preventieve onderhoudsdienst voor uw sportschool, neem dan contact op met ons serviceteam zodat zij u een offerte kunnen sturen.