fbpx
Innovex Fitness - De leverancier van professionele fitnessapparatuur

StairMaster®

Tientallen jaren na het bedenken van de meest intensieve training in de sportschool, zijn onze machines nog steeds in staat leden tot het uiterste te pushen. Vandaag voegen we nieuwe innovaties toe aan het portfolio van StairMaster. Innovaties die ervoor zorgen dat harten kloppen, longen branden en ervoor zorgen dat leden blijven terugkeren naar de fitnessclub.

 

HIITMill

HIITMill

HIIT Bike

HIIT Bike

HIIT UBE

HIIT UBE

Boxmaster

Boxmaster

HIIT Roeiers

HIIT Roeiers

Gauntlet

Gauntlet

Freeclimber

Freeclimber

MAAK UW CIRCUIT COMPLEET MET DE NIEUWE HIIT ROWER

De nieuwe StairMaster HIIT Rower van Core Health & Fitness is het nieuwste lid van de StairMaster HIIT-productfamilie met de HIITMill X, HIITMill, HIIT Bike, HIIT UBE en BoxMaster. Deze familie van HIIT-producten vormt de basis voor HIIT-training in elke faciliteit en wordt mogelijk gemaakt door de StairMaster HIIT Training Staff-certificering, die uw medewerkers in staat stelt om inkomsten genererende, spannende intervaltrainingsprogramma’s voor uw klanten te genereren.

STAIRMASTER OPLOSSINGEN MET HOGE INTENSITEIT

HIIT heeft een enorme populariteitsgroei doorstaan en veel fitnessexperts geloven dat het populair zal blijven, grotendeels als gevolg van de vele wetenschappelijk onderbouwde voordelen voor de gezondheid, kortere tijdsinvestering, het vermogen om deelnemers te motiveren door een boeiende groepsomgeving en de mogelijkheid om groepsconcurrentie op te nemen . Laat uw trainers en coaches gebruikmaken van onze unieke HIIT-producten om leden aan te trekken en breng zo uw eigen unieke HIIT-programma op de markt, om een nieuwe bron van inkomsten voor uw faciliteit te creëren.

HIITMill & HIITMill X

In tegenstelling tot een standaard loopband, zijn de HIITMill & HIITMill X zelfrijdende snelheids- en krachttrainingstools ontworpen om explosieve kracht te bouwen, wanneer gebruikt in een High-Intensity Interval Training-programma. Deze High-Intensity-machines bieden een effectief trainingsplatform voor weerstand dat de voordelen van snelheid- en behendigheidstraining, zijtraining en slee-training vastlegt. Gebruikers kunnen nu duwen, rijden en sprinten met de weerstand van een slee, veilig en met een kleinere footprint. Deze eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen stellen gebruikers in staat de metabole intensiteit op te drijven en zorgen voor een meer ruimte-efficiënte oplossing voor alternatieve trainingsmethoden. Maak je klaar voor een zware en lonende HIIT-training.